DinVekt

Enkle øvelser med strikk

Strikk er treningsutstyr som alle burde ha hjemme utstyret er lite og opptar ingen plass, du kan ta det med deg når du skal ut på reiser osv.

Med strikk kan du utføre enkle og effektive treningsøkter. Lever du på et litt stramt budsjett så må jo strikk være det billigste alternativet til treningsutstyr.


Du kan kjøpe et sett av strikk for ca 200-300 kroner i nettbutikkene. Nesten enhver øvelse du kan gjøre på et treningsstudio, kan du utføre tilsvarende med strikk og få gode resultater. Illustrasjonfotoet under viser noen av øvelsene du kan gjøre ved bruk av stikk i treningen.


Du kan velge å trene en-til-tre ganger per uke i en periode på seks uker vil vanligvis gi resultater i kraft og styrke. Hver treningsøkt kan bestå av så lite som to-til-fire sett med 10 repetisjoner.

Så forhåpentligvis kan strikk være et "treningsapparat" som passer for deg å prøve hjemme. Som du kanskje har skjønt, trenger du ikke et treningsstudio for å komme i form. Dette krever bare litt motivasjon og engasjement fra din side, og vips så er du godt i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar