Om oss

DinVekt

Interesse for slanking, vektkontroll og vektreduksjon skyldes den trenden vi nå har kommet inn i her i Norge og. Vi har fulgt med hva som har skjedd over dammen i mange år nå  og nå er dette på full fart inn i norge med overvekt og dårlig livskvalitet.

De mange mulighetene og ikke minst jungelen av tips til vektkontroll kan på mange virke som et evig kaos. Det var dette som førte til at emnet slanking, slankekurer og vektkontroll ble studert grundig . Utallige timer er brukt til å lese artikler og studier om slanking, med mål om å finne ut hvilke slanketips, slankekurer som virkelig fungerer.

DinVekt  tilbyr opplysninger og tips  for slanking og slankeprodukter.

Slanking og slankprodukter er et gjennomgående tema på disse sidene. Slanketips, fakta om slanking, samt omtaler av slankepiller og andre slankeprodukt er noe av det du vil finne informasjon om.

Vi selger ingen produkter selv skulle du ha spørsmål om de ulike produktene må du henvende deg til den ansvarlige tilbyder/firma for produktet.
Flere av slankeproduktene som blir lagt ut her kan anses som annonser og de er det mulig å prøve ut nesten gratis. Som regel tilkommer det porto og eksp. gebyr. Pga den store arbeids mengden og tiden vi har bruk på dette prosjektet synes vi at vi kan få litt igjen for jobben.

Er du i tvil om eventuelle konsekvenser ved slanking eller bestemte slankekurer bør kontakte helsepersonell.

Tilbakemeldinger, ris, ros og tips mottas med glede! Da håper vi at du vil finne noe nyttig her inne og komme tilbake med jevne mellomrom.

Lykke til!Vi har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Samt registrert oppføring på Dinstartside.no

Labels:Din Vekt - ditt liv. Slanking, Slankekurer, Motivasjon og Dietter.. Drevet av Blogger.
Design by webbilgi.org