Treningsmotivasjon

Motivasjon er ganske viktig når det gjelder å komme seg i gang på et treningsopplegg. For å gjøre dette litt lettere for deg har vi laget en liten liste på hvordan du skal greie å komme i gang.

Når du tenker på å trene har du allerede satt deg noen motiveringer selv. Hva er grunnen for at du trener, noen ønker å ta vare på helsa si, andre ønsker å se mer attraktive ut, mens atter andre vil bare ned i vekt. Uansett hva ditt utgangspunkt er så er det viktig at du holder motivasjonen oppe slik at det ikke bare er i starten og så for senere å dabbe av og forsvinne helt.

Tenk på at trening gir mer overskudd og du vil bli mer glad over tid.


Motivasjontips for trening:


1. Gå til innkjøp av kult treningstøy, noe som du føler deg fresh i og ha gjerne flere å velge i.

2. Finn en treningsform som du liker og synes er gøy.

3. Skaff deg en skritteller

4. Sett opp en treningsplan/liste pr. uke

5. Start med små realistiske mål som du vet du mestrer. Ikke legg opp til å trene 3 ganger i uken når du vet du bare greier 1 gang per uke, og du ender opp med å klarer to, har du plutselig nådd målet ditt og litt til!

6. Tren sammen med venner eller hør på musikk eller ser på TV dette er med på å gi deg en følelse av at tiden går litt raskere og du kanskje glemmer at du trener.

7. Belønninger: har du satt deg et mål og greier å nå dette målet kan du jo f.eks belønne deg selv med finere treningsklær, avslappende massasje, fotpleie eller et helt spaopphold.Målene skal jeg skive om i et senere innlegg for de er mange du kan bruke.

Labels: , ,Din Vekt - ditt liv. Slanking, Slankekurer, Motivasjon og Dietter.. Drevet av Blogger.
Design by webbilgi.org