Hvorfor slankekur?

 Mange har prøvd ulike slankekurer uten å lykkes, grunnene til dett kan være mange. En slankekur er for det første en måte for å få deg til å endre litt på dine vaner. Både når det gjelder kosthold og bevegelse.
Normalt tar det ca 21 dager for et menneske skal greie å endre på sine vaner. Har du greid det ja så gratulerer da har du forstått dette!

En slankekur som du finner her inne om det er den ene eller den andre spiller ingen rolle - hovedsaken er at en slankekur skal være med på å gi deg et spark bak for å starte på en helt ny tilværelse i ditt liv.

Må man fortsette å spise på en annen måte selv etter at man har gått ned i vekt?

JA

Det er nettopp dette en vektreduksjon på lang sikt handler om, nemlig det å forandre livsstil, levemåte og matvaner, med det mål for øye at dette er noe man skal fortsette med resten av livet. Å gjøre små endringer i vanene sine, for eksempel mer fysisk aktivitet og bedre mat med mindre fett og mer fiber (i form av grønnsaker og frukt) på en måte som man trives med. Dette gir kanskje ikke noen rask og dramatisk vektreduksjon, men sjansen for at man skal kunne beholde den nye, lavere vekten øker, sammenlignet med en hvilken som helst slankekur.


Mitt råd er å holde ut i det lange løp, tren og spis sunt og vær glad for at du merker på kroppen at du blir smalere og ikke fokuser så mye på vekta!

Husk bare på en ting at slankekurene er kun en slags QuickStarter på ditt nye liv, en liten hjelp på veien.


Labels: ,Din Vekt - ditt liv. Slanking, Slankekurer, Motivasjon og Dietter.. Drevet av Blogger.
Design by webbilgi.org