Spis bort bilringene

Det farlige magefettet kan for mange være det vanskeligste å bli kvitt. Men nå viser det seg at du kan holde gjøre noe med kostholdet ditt for å komme magefettet til livs.

Raske karbohydrater
Kutt ned på sukker, varme poteter, søtsaker og det hvitt brød, for da mister bilringen sine viktigste næringskilder, og har en tendens til å sette seg på magen  . Velg heller matvarer du med fordel kan spise masse av fordi de bidrar til at fettet slipper taket.

Enumettede fettsyrer
Finnes blandt annet  i avokado, nøtter og oliven. Undersøkelser viser at de gjør det lettere å bli kvitt fett, spesielt rundt magen.

Fet fisk
Inneholder omega-3fettsyrer, D-vitamin og jod, som hjelper kroppen til å bryte ned fettet i fettcellene på magen.

Melk, ost og egg
Mye D-vitamin, som hjelper til med å frigjøre og forbrenne magefettet.

Frukt og grønt
Jo mer frukt og grønt du spiser, jo slankere er du rundt livet, viser undersøkelser.

Magert kjøtt
Proteinet i kjøtt virker på tre måter: De løsner magefettet, skrur opp forbrenningen og metter svært godt.

Søvn
Få nok søvn, normalt ca 6-8 timer per. natt. Søvnmangel er med på å  gjøre kroppen stresset, deprimert, konsentrasjonsproblemer mm. I tilleg er det også andre mer alvorlige skader kroppen kan få av for dårlig søvn som Diabetes2 og hjertekarsykdommer.
En god natts søvn er med på å gjøre deg mer opplagt om dagen og du får mer overskudd til trening og gjøre en god jobb på din arbeidsplass.
Kilde:  I FORM, forskning.no Labels: ,Din Vekt - ditt liv. Slanking, Slankekurer, Motivasjon og Dietter.. Drevet av Blogger.
Design by webbilgi.org