VektGuide

"Forandringer i kosthold gir endret kropp - men hvilken diett bør jeg velge?"

Endre måten du spiser på vil påvirke vekten din. Vi fungerer alle forskjellig, så du må holde tungen rett i munnen når du velger den slankemetoden du vil investere i og følge.
Noen får veldig gode resultater ved å kutte ned på fett eller begynne å trene, mens andre bare står stille i vekt med den samme maten. Andre raser i vekt bare ved å unngå å spise brød og sukker. Har du prøvd en type diett, og det ikke fungerer for deg, kan det være verdt å prøve en annen.

Hvilke typer av slankekurer finns? 
Det er mange, ja kanskje for mange for noen å velge i. Hva er forskjellen mellom dem? Hvilke dietter er vitenskapelig basert og hvilke er useriøse? Hvilke dietter fungerer best hvis du raskt ønsker å gå ned noen kilo eller hvis du ønsker å gå ned i vekt med mange kilo, og bli der? Hvilken diett passer best for deg? Dette er spørsmål som blir tatt opp her og med dette håper vi å kunne komme deg til hjelp i slankejungelen.De ulike dietter kan grovt deles inn i tre grupper :


1. Lav karbohydrater - de ulike typer karbohydrater

Lav-karbohydrat diett basert på ideen om at det er sukker og raske karbohydrater som gir overvekt, livsstilssykdommer og diabetes.

I disse diettene, demper man inntaket av "alle hvite", dvs. brød, pasta, ris, poteter og sukker, eller erstatte dem med fullkornprodukter, eller unngår helt karbohydrater. Ulempen er at det kan være vanskelig å finne gode alternativer når du spiser ute, endre sin ukentlige menyen hjemme eller kan få litt sukkerabstinens i begynnelsen, men på den annen side, du vil til gjengjeld aldri gå sulten og kan spise masse god saus til middagen - og til tross for dette går du ned i vekt.

Eksempel: Steinalderkost, Gi-Vektkontroll

2. Lavkalori - kutter ned på fett og kalorier

Disse diettene går ut på å spise færre kalorier enn du forbrenner.

Mantraet er å kutte ned på fett, velger lightprodukter og fylle opp rikelig med frukt og grønnsaker. Det er en velprøvd metode for vektreduksjon, men ulempen er at du kan føle deg konstant sulten. Da kan det være lurt å supplementere med en slankepille som binder/blokkerer fettet i kroppen, et eks. på slike piller er: Neoptunia
Eksempel:  Tallerkenmetoden kan være et eksempel på dette.

3. Hurtig dietter - gå ned i vekt raskt

Hastverksløsninger lover mye, men holder som regel ikke like godt.

En hurtig diett kan gjøre at du går ned i vekt raskt for å komme inn i kjolen på fredag​​, men sjansene er svært store for at du går opp igjen når du vender tilbake til det normale kosthold.
Eksempel: zovatox og EasyShapeLabels: , ,Din Vekt - ditt liv. Slanking, Slankekurer, Motivasjon og Dietter.. Drevet av Blogger.
Design by webbilgi.org